MW Cyber söker personer med stort intresse för IT-säkerhet

MW Cyber arbetar med samhällsviktig IT-struktur och söker dig som vill vara med och jobba med framtidens teknik och bidra till ett säkrare samhälle i stort!

Om tjänsten
Som anställd kommer du att få möjligheten att arbeta med några av de senaste teknologierna och vara med på utvecklingen inom området decentraliserade nätverk, molnnätverk, säker konnektivitet och virtualisering samt övervakning av system och nätverk.

Detta är en unik möjlighet att arbeta med försvar och säkerhet där vår egenutvecklade mjukvara som vi implementerar och underhåller för våra kunder är i fokus. För oss är det viktigt att kunna ha kontroll på leveranskedjan och därför jobbar vi främst med nordiska samarbetspartners och leverantörer.

Profil
Du tilltalas av att arbeta med varierande uppgifter där det gemensamma inom operationen är att stärka samhällets förmågor. Du har tidigare arbetat med likande uppgifter inom nätverksteknik, IT-säkerhet eller annat som kommer till nytta i din nya tjänst hos oss. Du är intresserad av att fortsätta utveckla din kompetens inom olika områden och tillhöra en organisation under utveckling och tillväxt. Du känner stort ansvar för ditt arbete och är noggrann i ditt planerande, utförande och dokumentation.

Skallkrav

  • Svensk medborgare
  • Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
  • Ej dömd för brott (gäller ej mindre bötesbrott)
  • Stark teknisk bakgrund


Meriterande

  • Certifikat som är lämpliga för tjänsten
  • Bakgrund från svenska Försvarsmakten


Om MW Cyber
På MW Cyber levererar vi idag säkra kommunikationsnätverk och intrångsdetektering för samhällsviktiga aktörer – alla ska ha rätt till säker, konfidentiell, privat kommunikation, i alla miljöer. Vår vision är att bygga ett nordiskt alternativ för uppkoppling och kommunikation. Vår tillväxtstrategi bygger på integration mot säkerhetsföretag, fastighetsägare och utvecklare av infrastruktur.

Observera att denna annons är en möjlighet för dig som är intresserad av MW Cyber att inkomma med ett CV och vara en del av vårt nätverk. Vi rekryterar löpande över året men har inte alltid behov av att anställa personal vid givet tillfälle. Vi kommer därför inte heller att återkoppla till alla enskilda sökande vid ansökningstillfället.  

Är detta inte rätt utmaning för dig? Gör en spontanansökan istället.

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Arbetsplatsen är primärt Stockholm men resor förekommer.
Flexibel arbetstid.

Lön / Förmåner

Individuell lönesättning tillämpas

Kontaktpersoner

Michael Gozzi
Chief Sales & Operation Officer
Skicka mail
Sakarias Strand
Skicka mail

Om MW Group

MW Group är ett modern nordiskt totalförsvarsbolag som levererar teknik, tjänster och personal för Nordens samhällskritiska infrastruktur, totalförsvar samt privata företag och myndigheter. MW Group levererar tjänster till samhällsviktiga funktioner på den nordiska hemmamarknaden och utomlands om behovet är globalt. MW Group är partner med den svenska, finska och danska försvarsmakten.Om du redan har en profil hos MW Group kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.