Montör till Försvarsindustrin

Montör inom försvarsindustrin – Arboga


Om tjänsten

Vi söker för kunden Saabs räkning montörer till produktion i Arboga vid avdelningen Product Unit Communications som är en del av affärsområdet Surveillance och ansvarar för att designa, integrera och leverera kommunikationslösningar till försvaret. Du kommer att vara anställd av MW och uthyrd som konsult till Saab.


Som montör utför du montage och installationer av robusta kommunikationslösningar. Mycket av arbetet är relaterat till Digital Battlespace Solutions (DBS) och syftar till att digitalisera försvarsstyrkorna och säkerställa deras framgång och säkerhet i militära operationer genom att erbjuda avancerade systemlösningar för ledningsstöd, autonomi, cyberförsvar, rymd, avancerade beslutsstöd och kommunikationslösningar till deras slutanvändare. 

Tjänsten innebär mekaniskt arbete där du kommer att utföra montage och installationer av robusta kommunikationslösningar på deras tekniska verkstad i Arboga.


Om dig

Vi söker en strukturerad person som har goda kunskaper inom mekanik, uthållighet och noggrannhet. Du har en förmåga att arbeta självständigt och är samtidigt en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du trivs med att arbeta i en teknisk verkstad och har ett moget och ansvarsfullt arbetssätt. Du har erfarenhet av sätta ihop komponenter, lödning och kontaktering samt erfarenhet av att läsa ritningar och kopplingsscheman


Formella krav

- Goda kunskaper i Svenska och engelska
- Har erfarenhet utav lödning och kontaktering
- B-körkort
- Kan genomgå och godkännas vid en säkerhetsprövning. 

 

Meriterande

- God kunskap om militära kommunikationssystem
- Stort teknikintresse
- Bakgrund i Försvarsmakten

 

Om SAAB

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga

Om MW Group

Vi har arbetat med samhällsviktig infrastruktur sedan 2012. Våra affärsområden levererar dagligen kvalificerade tjänster och produkter som behövs i ett starkt, ansvarstagande och motståndskraftigt samhälle. Vi vill att våra medarbetare arbetar länge hos oss och därför erbjuder vi incitamentprogram och utvecklingsmöjligheter inom MW Group. Vår fordonsflotta uppdateras över tid och vi arbetar med den senaste tekniken i våra affärsområden. Våra lokaler är placerade vid etablerade knutpunkter och håller hög standard både på kontors- och lagersidan. Vi har en stabil ekonomisk situation och är väl finansiellt rustade för att till den civila såväl som den militära sektorn leverera tjänster för ett starkare samhälle.

Är detta inte rätt utmaning för dig? Gör en spontanansökan istället.

Region

Arboga i Västmanlands län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid

Lön / Förmåner

Enligt kollektivavtal

Kontaktperson

Amer Mejric
Special Projects Manager & Talent Acquisition Specialist
Skicka mail
073 987 9003

Om MW Group

MW Group är ett modernt nordiskt totalförsvarsbolag som levererar teknik, tjänster och personal för Nordens samhällskritiska infrastruktur, totalförsvar samt privata företag och myndigheter. MW Group levererar tjänster till samhällsviktiga funktioner på den nordiska hemmamarknaden och utomlands om behovet är globalt. MW Group är partner med den svenska, finska och danska försvarsmakten.



Om du redan har en profil hos MW Group kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.